Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe Rozrywka i Turystyka portal PoGodzinach.net ! english versionFrançaisEspañol Deutsch Русский
Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe

Hotel PTTK Pszczyna

INFORMACJE GALERIA WIRTUALNE WNETRZA MAPA TURYSTYCZNAOPINIE GOŚCI SALE CENNIKKONTAKT

opinie

Komentarze


lista komentarzy

  • Bardzo przyjemny hotel, a jedzenie na stołówce wyśmienite! I to za naprawdę niską cenę :)

    Łukasz / 2016-05-01 17:32
  • Gorąco polecam ten hotel. Świetna lokalizacja - blisko centrum i dworca. Miła obsługa i przytulne pokoje. Na pewno jeszcze nie raz tu wrócę :) Pozdrawiam

    Kamil / 2015-09-02 23:56
  • Witam serdzecznie i chciałbym dołączyc sie do opini moich przed mówców wspaniała obsługa zorientowana co ,gdzie jak hotel naprawde czystyi przytulny za rok tam wracam.Pozdrawiam całą obsługe(panie z recepcjii)

    Rafał / 2015-08-11 16:49
  • Witam serdecznie Wszystkich Pracowników Hotelu i składam Wam Z OKAZJI NOWEGO ROKU WSZYSTKIEGO DOBREGO,POMYŚLNOŚCI,ZDROWIA,SZCZĘŚCIA,WSPANIAŁYCH NIEZGRYŹLIWYCH GOŚCI jak np.Obserwator,który jak widać potrafi obrażać a nie docenić fachowość innych. Jeśli ktoś za taką opłatę dobową wymaga nie wiadomo czego to proszę następnym razem pojechać do Hotelu Gołębiewski może tam sprostają wymaganiom np;Obserwatora. Tak czy tak raz jeszcze dziękuję WAM za wszystko . I podaję do wiadomości Obserwatora wszystkie moje opinie są DARMOWE.... Szczęśliwego Nowego Roku....

    Iza / 2015-01-05 23:01
  • Będąc w hotelu PTTK w Pszczynie w sierpniu jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Miła obsługa i zarazem znająca bardzo dobrze swoje miasto i okolice, umiejąca zareklamować ciekawe miejsca. Hotel usytuowany w centrum Pszczyny a zarazem na uboczu. Pokoje czyste i przytulne. Na miejscu w barze KRATKA jest bardzo smaczne i tanie wyżywienie a szczególnie wspaniałe desery... paluszki lizać. Każdemu polecamy - miła, domowa atmosfera! Jadzia i Andrzej z Łodzi

    Jadzia Sikorska / 2014-11-26 17:20
  • pozdrawiam

    Jadzia Sikorska / 2014-11-26 17:06
  • Podzielam opinię Pani Ani, Ewy, Piotra i innych. Hotel nie należy do udanych i czystych. Widać że Pani Iza poświęca dużo czasu na pisanie super długich opini i zapewnwe nie za darmo....

    obserwator / 2014-11-20 19:51
  • Po raz kolejny serdecznie dziękuję za wspaniały pobyt w Hotelu PTTK Ziemi Pszczyńskiej. Ile razy nocuję w tym Hotelu czuję się wspaniale. Personel,który jest wysoce wyspecjalizowany nie pozwala aby goście byli niezadowoleni.Zawsze będę powtarzać,że czystość,wspaniała atmosfera,troska o gości stawia ten Hotel oraz Kierownictwo na bardzo Wysokim poziomie i potwierdza Ich fachowości w tej branży. Każdy kto chciałby odwiedzić Pszczynę i okolice polecam całym sercem pobyt w tym własnie Hotelu, na pewno nie pożałujecie. Oczywiście zawsze znajdzie się osoba,która będzie niezadowolona ale wtedy bardzo proszę o potraktowanie takiej opinii z przymrużeniem oka.Pozdrawiam raz jeszcze Kierownictwo i cały Personel Hotelu,dziękuję za wszystko zwłaszcza za waszą fachowość,troskę o klienta i rodzinną atmosferę. Byłoby dobrze gdyby inne Hotele PTTK wzorowały się właśnie na Was. Pozdrawiam Iza.

    iza / 2014-11-19 19:38
  • Witam serdecznie wszystkich, którzy planują teraz czy też w przyszłości przyjazd do Pszczyny i nocleg w Hotelu PTTk. Znów korzystałam z usług tej placówki i napisze krótko ,Wszystko było na SZÓSTKĘ".Polecam,polecam i jeszcze raz polecam nie będziecie żałować.Ja może nie jestem zbyt wymagająca ale proszę mi wierzyć jeśli komuś nie zależy na super luxusach to proszę od razu pojechac do 5-cio gwiazdkowego Hotelu a jeśli chcecie spędzić miło czas w ładnym,czystym i pełnym rodzinnej atmosfery hotelu w towarzystwie przemiłego i profesjonalnego personelu to polecam tylko i wyłącznie Hotel PTTK Pszczyna. Aha i jeszcze jedno,jeśli będziecie głodni to naprawdę wyśmienite posiłki możecie zamówić w kawiarni hotelu.Pozdrawiam cały personel, serdecznie DZIEKUJE za wszystko no i do miłego zobaczenia :)

    Iza.... / 2014-07-20 21:08
  • 1. LOKALIZACJA - wyśmienita i wyborna. Niby na uboczu, ale jednak w centrum. Wszędzie blisko, cisza, niczym na peryferiach. Duży plus :) 2. WARUNKI - nie wiem, czy znajdziecie coś lepszego w okolicy. Ostatni raz miałem niewątpliwą przyjemność gościć w murach tego hotelu siedem lat temu. Pytanie - co mnie sprowadziło po tylu latach ponownie? 3. PERSONEL - rzeczowy, fachowcy w swojej robocie. Chętnie służą radą i pomocą 4. WYŻYWIENIE - Cafe Kratka? Pierwsza Liga, typowo domowe jedzenie. Lokal z duszą i klimatem. Dziękuję za smaczne posiłki, polecam 5. BEZPIECZEŃSTWO mienia prywatnego - cały czas mój komputer pracował, wybywałem na całe dni, od rana do wieczora, jednak nic nie zginęło. Odnosząc się do komentarza jednej z moich poprzedniczek - czy Pani w ogóle wzięła ze sobą ten sprzęt??? 6. PODSUMOWANIE - Bardzo dziękuję za możliwość noclegowania w tym hotelu. Na pewno jeszcze tu wrócę, a to, że bardzo chętnie rozpropaguję wśród moich znajomych ten hotel, to się rozumie samo przez się :) Duży plus za całokształt, nie widzę powodów, dla któych musiałbym wystawić negatywa. DZIĘKUJĘ :)

    Piotr / 2014-07-11 9:22
Napisz nowy komentarz

autor

email

treść

informuj mnie o odpowiedziach


kod

dodaj obiekt
aktualizuj dane
reklama

RSS Nowości

[-] Porównywarka

Porównaj wybrane